Un album cu melodii nelansate ale lui Frank Sinatra va apărea pe piaţă în noiembrie

Un album cu melodii nelansate până în prezent ale lui Frank Sinatra va apărea pe piaţă în noiembrie, ca parte a unei retrospective a perioadei petrecute de cântăreţul american la Londra, în 1962.

176 afișări
Imaginea articolului Un album cu melodii nelansate ale lui Frank Sinatra va apărea pe piaţă în noiembrie

Un album cu melodii nelansate ale lui Frank Sinatra va apărea pe piaţă în noiembrie (Imagine: Hepta)

Materialul discografic numit "Sinatra: London" va fi alcătuit dintr-un CD şi un DVD şi va conţine o serie de cântece pe care Frank Sinatra le-a înregistrat pentru albumul "Great Songs From Great Britain", pe durata a trei nopţi, la CTS Studios din Londra, în iunie 1962, împreună cu alte materiale legate de şederea artistului în capitala britanică, potrivit contactmusic.com.

Noul album, care va fi lansat în noiembrie, va conţine versiunile remasterizate ale albumului înregistrat în 1962, dar şi mai mult de 50 de înregistrări nelansate până în prezent, inclusiv o emisiune specială pentru BBC Light Programme, cu prezentarea fiecărei piese realizate chiar de Frank Sinatra, şi un mic concert live din 1953 organizat pentru emisiunea radiofonică a BBC The Show Band.

DVD-ul va conţine imagini de la un concert susţinut de Frank Sinatra în 1962, la Royal Festival Hall, şi apariţia artistului, pe aceeaşi scenă, într-un concert din 1970, cu o interpretare nelansată până în prezent a piesei "A Foggy Day".

Născut în 1915, Frank Sinatra a realizat peste 1.400 de înregistrări muzicale şi a jucat în 58 de filme. Artistul american este considerat unul dintre cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor. Printre hiturile sale se numără cântece celebre, precum "Strangers in the Night", "My Way", "Imaginations", "The One I love", "Fools Rush In", "I'll never Smile Again", "I'll Be Seeing You".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici