Un bărbat a deschis o uşă a avionului în care era şi a ieşit pe aripa aeronavei

Un bărbat a fost reţinut în SUA după ce deschis o uşă a avionului în care era şi a ieşit pe aripa aeronavei.

5024 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a deschis o uşă a avionului în care era şi a ieşit pe aripa aeronavei

Un bărbat a deschis o uşă a avionului în care era şi a ieşit pe aripa aeronavei

Incidentul a avut loc Aeroportul Internaţional O'Hare din Chicago, unde un pasager a deschis o uşă a aeronavei şi a ieşit pe aripă, în timp ce avionul rula spre poartă.

Bărbatul a alunecat apoi de pe aripă şi a ajuns pe pistă, a spus poliţia, conform CNN.

Incidentul a avut loc în zborul 2478 al companiei United Airlines care venea de la San Diego.

United Airlines a declarat că personalul de la sol l-a oprit pe individ în afara aeronavei. Când avionul a ajuns la poartă, pasagerii au coborât în siguranţă, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici