Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să plătească o „prostituată” cu un hamburger

Un bărbat din Albuquerque, statul american New Mexico, a fost arestat după ce a încercat să apeleze la serviciile unei prostituate care era, de fapt, o poliţistă sub acoperire.

1881 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să plătească o „prostituată” cu un hamburger

Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să plătească o „prostituată” cu un hamburger

Dominic Calderon, în vârstă de 36 de ani, mergea cu bicicleta când a dat peste poliţista sub acoperire, potrivit Newsweek. Aceasta se prefăcea că este prostituată. Bărbatul a întrebat-o ce tarif are, apoi i-a cerut numărul de telefon pentru a apela la serviciile ei mai târziu. Calderon a spus că nu are bani, deoarece ia salariul peste câteva zile.

Femeia a văzut că bărbatul avea o pungă şi l-a întrebat ce are în ea. Calderon a răspuns că are un hamburger. Când poliţista sub acoperire l-a întrebat dacă doreşte să plătească cu aest produs, bărbatul a răspuns afirmativ.

Suspectul riscă acum să petreacă şase luni după gratii şi să primească o amendă de 500 de dolari. Calderon va apărea în faţa unui judecător pe 25 februarie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici