Un bărbat a fost şocat să găsească o „rozătoare moartă” în cutia sa de Coca-Cola, imediat după ce a terminat băutura. Ce compensaţie a primit din partea companiei | FOTO

Un bărbat din Franţa a fost şocat să găsească un şoarece mort într-o cutie de Coca-Cola după ce a băut întreaga băutură pe drumul spre casă după servici, relatează mirror.co.uk.

5556 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost şocat să găsească o „rozătoare moartă” în cutia sa de Coca-Cola, imediat după ce a terminat băutura. Ce compensaţie a primit din partea companiei | FOTO

Un bărbat a fost şocat să găsească o „rozătoare moartă” în cutia sa de Coca-Cola, după ce a băut întreaga băutură. Ce compensaţie a primit din partea companiei | VIDEO

Damien, în vârstă de 34 de ani, a spus că a cumpărat cutia de Coca-Cola împreună cu o pizza la un restaurant din apropiere de locul său de muncă pe 7 martie.

După ce a golit conţinutul şi a vrut să arunce cutia într-un coş de gunoi, locuitorul din Varenne-sur-Seine a observat că pare să mai aibă ceva greutate. Acesta a găsit un şoarece mort în interiorul cutiei, a raportat Le Parisien.

„Am sunat imediat la Coca-Cola şi a durat un sfert de o oră să încerce să rezolve problema", spune Damien.

Damien a primit mai târziu o scrisoare din partea companiei spunând că este imposibil ca animalul să intre în cutie în orice moment al procesului de producţie. Acesta s-a întors la poliţie, dar aceştia l-au sfătuit „să găsească soluţii pe Internet".

Coca-Cola i-a cerut lui Damien să trimită cutia pentru examinare, însă bărbatul refuzat, spunând că este singura lui dovadă că incidentul s-a întâmplat. Momentan, francezul stochează cutia în congelator la domiciliu.

„Mă aflu sub supraveghere timp de 21 de zile, iar dacă prezint stări de gripă, trebuie să merg de urgenţă la spital", adaugă Damien.

Drept compensaţie pentru suferinţa sa, compania i-a oferit lui Damien un voucher pentru a cumpăra un pachet de şase cutii Coca-Cola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici