Un bărbat a furat un dric care avea în el un sicriu cu un corp neînsufleţit

  • James Juarez a furat un dric care conţinea corpul unei persoane decedate.
  • Poliţia a postat un mesaj pentru hoţ pe reţele de socializare pentru recuperarea cadavrului.
  • Un poliţist a fost rănit.
1527 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a furat un dric care avea în el un sicriu cu un corp neînsufleţit

James Juarez, hoţul de maşini care a avut parte de o surpriză „mortală”

James Juarez , un bărbat în vârstă de 25 de ani din Los Angeles, a fost arestat de autorităţi după o urmărire ca în filme, sub acuzaţia că a furat o maşină funerară care conţinea un o persoană decedată, relatează Apnews.com.

Bărbatul a furat o maşină marca Lincoln Navigator din faţa unei biserici catolice, din estul oraşului Pasadena.

Şeful departamentului de Poliţie din Los Angeles a postat pe reţelele de socializare un mesaj pentru infractor în care îl ruga să returneze cadavrul persoanei din interiorul autovehiculului furat. 

„În ciuda tuturor deciziile greşite pe care le-ai făcut, fă un lucru bun şi returnează persoana decedată care se află în maşina Lincoln Navigator”, a scris poliţistul.

Potrivit presei locale, furtul a avut loc în timp ce şoferul dricului ducea o altă perspoană decedată în biserică, iar maşina a rămas nesupravegheată.

Poliţia a fost alertată că maşina furată a fost văzută. Autorităţile au început urmărirea autovehiculului pe străzile din Pasadena, apoi pe autostradă până când maşina infractorului a intrat în coliziune echipajul poliţei.

În urma accidentului, cel puţin un poliţist a fost rănit.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici