Un bărbat a încercat să îşi însuşească fraudulos una dintre locuinţele lui Halle Berry

Un bărbat a fost arestat la Los Angeles după ce poliţia a descoperit că acesta a încercat să îşi însuşească fraudulos una dintre locuinţele actriţei americane Halle Berry, potrivit tmz.com.

275 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a încercat să îşi însuşească fraudulos una dintre locuinţele lui Halle Berry

Un bărbat a încercat să îşi însuşească fraudulos una dintre locuinţele lui Halle Berry

Bărbatul în vârstă de 59 de ani, Ronald Eugene Griffin, s-a prezentat prima dată la locuinţa din Los Angeles a actriţei în luna ianuarie şi a încercat să forţeze uşa de la intrare, dar a fugit când peste el a dat grădinarul lui Halle Berry.

În martie, poliţia a primit un apel de la unul dintre angajaţii actriţei, potrivit căruia Griffin venise cu un lăcătuş ca să schimbe încuietoarea, susţinînd că este noul proprietar şi că are acte doveditoare.

Mai mult, acesta a sunat la poliţie, acuzându-i de încălcarea proprietăţii private pe angajaţii actriţei.

Poliţia a stabilit în cele din urmă că acesta minte şi că a încercat în mod fraudulos să îşi însuşească locuinţa.

Halle Berry le-a spus poliţiştilor că nu îl cunoaşte pe bărbat.

Griffin a fost ulterior arestat, iar cauţiunea lui a fost stabilită la 36.000 de dolari. Surse din poliţie au declarat pentru TMZ că acesta nu ştia că locuinţa îi aparţine actriţei.

În 2011, Halle Berry a chemat poliţia după ce a descoperit un bărbat necunoscut care stătea la uşa bucătăriei sale. Bărbatul a fost arestat.

Halle Berry, în vârstă de 52 de ani, este prima şi, până acum, singura interpretă de culoare care a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, obţinut pentru partitura "Monster's Ball/Puterea dragostei" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici