Un bărbat a luat un schelet uman în maşină, pe post de pasager. Explicaţia dată poliţiştilor după ce a fost prins

Un bărbat din statul american Arizon a luat cu el un schelet uman în maşină în rol de pasager ca să poată obţine nişte avantaje în ceea ce priveşte regulile de circulaţie, relatează BBC.

1420 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a luat un schelet uman în maşină, pe post de pasager. Explicaţia dată poliţiştilor după ce a fost prins

sursa FOTO: Twitter@The Jet

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Arizona, SUA, a fost oprit de autorităţi pentru că a luat cu el în maşină un schelet în rol de pasager pentru a putea circula pe traseul destinat maşinilor cu mai multe persoane la bord, relatează BBC.

Departamentul pentru Siguranţă Publică din Arizona a descoperit că bărbatul avea pe locul de lângă şofer un schelet care purta o pălărie şi era legat de scaun cu sfoară galbenă.

Bărbatul voia să păcălească autorităţile, prin a le face să creadă că alături de el în maşină se mai află încă o persoană. „Inventivul" şofer a fost sancţionat cu amendă.

Conform autorităţilor, anul trecut, aproximativ 7000 de şoferi au încercat să încalce regulile privind deplasarea pe traseul destinat maşinilor cu mai multe persoane la bord.

O întâmplare asemănătoare a avut loc în aprilie 2019 când un alt şofer a încercat să inducă autorităţile în eroare folosind un manechin care purta o şapcă de basebal, drept pasager în autovehiculul pe care îl conducea. 

Departamentul pentru Siguranţă Publică din Arizona a avertizat conducătorii de autovehicule, printr-o postare pe reţelele de socializare, să nu mai încerce astfel de trucuri pentru că vor fi descoperiţi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici