Un bărbat care a invitat mai multe tinere pe iahtul lui a fost arestat după ce le-a filmat pe ascuns

Un bărbat de 49 de ani din Carolina de Nord a fost arestat după ce a înregistrat pe ascuns, în baie, mai multe tinere pe care le-a invitat pe iahtul lui într-un weekend. William Hilliard Jr. a folosit o tabletă iPad pentru filmări.

12249 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a invitat mai multe tinere pe iahtul lui a fost arestat după ce le-a filmat pe ascuns

Un bărbat care a invitat mai multe tinere pe iahtul lui a fost arestat după ce le-a filmat pe ascuns

Un bărbat de 49 de ani din Carolina de Nord a fost arestat după ce a înregistrat pe ascuns, în baie, mai multe tinere pe care le-a invitat pe iahtul lui într-un weekend. William Hilliard Jr. a folosit o tabletă iPad pentru filmări, transmite The Charlotte Observer.

 

Dispozitivul a fost descoperit de una dintre femei, care l-a predat ulterior poliţiei din Myrtle Beach.

 

Oamenii legii au găsit pe tabletă înregistrări cu trei minore, trei clipuri cu tinere de 18 ani, unul cu una de 19 şi altul cu o femeie de 20 de ani. Toate aceste filmări au fost făcute în baia ambarcaţiunii. Pe tabletă, poliţiştii au găsit şi alte clipuri similare, mai vechi. Printre acestea se numără şi unele cu bonele copiilor bărbatului.

 

Bărbatul, care face parte dintr-o familie bogată din industria spumelor high-tech, s-a prezentat singur la poliţie şi este acuzat de voaiorism şi încălcarea intimităţii.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici