Un bărbat, care oferea o locuinţă spre închiriere, a filmat zeci de femei la duş folosind camere ascunse într-un obiect neaşteptat

Un bărbat din Noua Zeelandă este acuzat că a filmat 34 de femei, în locuinţa oferită pentru închiriere, folosind camere ascunse în bidoane de şampon. Numele acestuia nu a fost făcut public la cererea soţiei lui, care este bolnavă.

25068 afișări
Imaginea articolului Un bărbat, care oferea o locuinţă spre închiriere, a filmat zeci de femei la duş folosind camere ascunse într-un obiect neaşteptat

Un bărbat a filmat 34 de femei la duş folosind camere ascunse într-un obiect neaşteptat

În total, bărbatul a făcut 219 înregistrări secrete, între decembrie 2017 şi februarie 2018. În acestea apar 34 de femei. O parte din clipurile video au fost încărcate de acuzat pe site-uri pentru adulţi, împreună cu descrieri scrise de el, transmite BBC News.

Majoritatea victimelor au mai puţin de 30 de ani. Nu se ştie deocamdată dacă bidoanele de şampon folosite au fost cumpărate de pe internet sau au fost improvizate de bărbat.

Multe dintre victime au fost şocate când au fost anunţate de poliţie că au fost filmate în secret. „Sunt şocată, mânioasă şi ruşinată”, a declarat una dintre femeile filmate.

Bărbatul a pledat vinovat şi acum aşteaptă să afle ce pedeapsă va primi. Cea mai dură care poate fi dată în astfel de cazuri în Noua Zeelandă este de 14 ani de închisoare.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici