Un bărbat din Teleorman a fost lovit mortal de un tren de călători

Un bărbat de 74 de ani din localitatea Gălăteni, judeţul Teleorman, a fost lovit, sâmbătă, de un tren de călători, în timp ce traversa calea ferată fără să se asigure. Cel care a alertat autorităţile a fost mecanicul trenului.

441 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Teleorman a fost lovit mortal de un tren de călători

Bărbat din Teleorman lovit mortal de un tren de călători

Potrivit IPJ Teleorman, mecanicul trenului Interregio 1835, care circula de la Bucureşti la Craiova, a alertat autorităţile cu privire la faptul că, la ieşirea din staţia Gălăteni, a lovit o persoană.

La faţa locului s-au deplsat poliţiştii Postului TF Videle, care au găsit cadavrul unui bărbat. În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta este un localnic de 74 ani care a traversat calea ferată fără să se asigure.

Potrivit poliţiştilor, în acest caz a fost întocmit un dosar penal, care va fi înaintat parchetului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici