Un bărbat încearcă să îşi recâştige soţia care l-a părăsit. Textul, cu greşeli, pe care şi l-a tatuat pe piept şi burtă

Un bărbat care şi-a înşelat soţia încearcă să o determine pe femeie să se întoarcă la el, după ce l-a părăsit.

10555 afișări
Imaginea articolului Un bărbat încearcă să îşi recâştige soţia care l-a părăsit. Textul, cu greşeli, pe care şi l-a tatuat pe piept şi burtă

Un bărbat încearcă să îşi recâştige soţia care l-a părăsit. Mesajul, cu greşeli, pe care şi l-a tatuat pe burtă

Jose L. Torres şi-a făcut un tatuaj inedit pe partea din faţă a corpului, în care admite că este, printre altele, „mincinos” şi „manipulator”. Acesta include şi greşeli gramaticale. 

Imaginea cu tatuajul bărbatului, despre care se crede că locuieşte în oraşul Houston din Texas, s-a viralizat pe reţelele de socializare, după ce a fost publicată iniţial pe Instagram de către artistul tatuator.

Torres precizează, chiar în textul de pe piept, că a luat voluntar decizia de a-şi face tatuajul respectiv. 

În ceea ce priveşte greşelile din text, artistul care a realizat tatuajul a spus că nu este vina lui, deoarece nu este vorbitor nativ de engleză şi că le cere mereu clienţilor să verifice cu atenţie mesajele pe care şi le doresc pe corp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici