Un bucătar a gătit dezbrăcat într-o emisiune britanică - FOTO

Bucătarul italian Gino D'Acampo, care găteşte în emisiunea matinală britanică "This Morning", a uimit audienţa preparând reţetele dezbrăcat, informează dailymail.co.uk. Acesta şi-a respectat o promisiunea făcută, de a apărea în emisiune fără haine, dacă show-ul câştigă un premiu al televiziunii naţionale.

466 afișări
Imaginea articolului Un bucătar a gătit dezbrăcat într-o emisiune britanică - FOTO

Un bucătar a gătit dezbrăcat într-o emisiune britanică

Cum emisiunea a câştigat acel premiu, bucătarul în vârstă de 34 de ani i-a şocat pe colegii de platou şi a amuzat audienţa când a apărut la emisiune purtând doar un şorţ de bucătărie.

Pe parcursul emisiunii, în timp ce gătea, Gino s-a dezbrăcat şi de şorţ, lăsându-i pe colegii săi prezentatori fără cuvinte când a arătat o "hăinuţă" tricotată cu care şi-a acoperit părţile intime. Iar ca spectacolul să fie total, spre finalul emisiunii bucătarul a dat-o jos şi pe aceasta, amuzând audienţa cu "hăinuţa" în culorile steagului italian.

Totuşi, realizatorii emisiunii şi-au luat măsuri de siguranţă împotriva eventualelor plângeri legate de nuditate şi au ridicat masa de lucru a bucătarului astfel încât să îi ascundă părţile intime.

Gino D'Acampo este un bucătar italian care trăieşte în Marea Britanie. Are apariţii regulate la diverse emisiuni culinare din ţară, iar în 2009 a câştigat concursul "I'm a Celebrity… Get Me out of Here!". Este autorul a trei cărţi culinare: "Fantastico!" (2007), "Buonissimo!" (2008) şi "The Italian Diet" (2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici