Un câine a condus o maşină timp de o oră. Cum a fost posibil. VIDEO

Locuitorii din Florida au rămas perplecşi după ce un câine a fost văzut la volanul unei maşini, joi dimineaţa, scrie CNN.

454 afișări
Imaginea articolului Un câine a condus o maşină timp de o oră. Cum a fost posibil. VIDEO

Un câine a condus o maşină timp de o oră. Cum a fost posibil. VIDEO

Un labrador pe nume Max a fost surprins la volanul maşinii proprietarului său, animalul „conducând” autoturismul în cercuri mai bine de o oră, după ce ar fi lovit accidental schimbătorul, potrivit unui comunicat al departamentului de poliţie din St. Lucie. 

Vecinii au fost alertaţi de păţania patrupedului după ce au văzut maşina învârtindu-se în continuu, pe o stradă din cartier.

Stăpânul câinelui a oprit maşina şi a ieşit pentru un moment, timp în care Max a rămas singur în vehicul. Apoi, stăpânul nu a mai reuşit să deschidă portiera maşinii.

În urma incidentului, nu a fost nimeni rănit, chiar dacă maşina a suferit pagube minore, după ce a lovit o cutie poştală. Autorităţile au mai spus că Max era „sănătos şi bucuros” după ce a fost recuperat din maşină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici