Un căpitan de aeronavă şi o stewardesă au fost suspendaţi pentru un gest nepermis făcut în carlinga avionului

Un căpitan al unei aeronave a Singapore Airlines (SIA) a fost suspendat după ce i-a permis unei stewardese să se aşeze pe scaunul secundului, apoi i-a făcut o poză cu telefonul mobil. Însoţitoarea de zbor a fost şi ea suspendată, transmite publicaţia The Strait Times.

13611 afișări
Imaginea articolului Un căpitan de aeronavă şi o stewardesă au fost suspendaţi pentru un gest nepermis făcut în carlinga avionului

Un căpitan de aeronavă şi o stewardesă au fost suspendaţi pentru un gest nepermis făcut în carlinga avionului

SIA a confirmat incidentul petrecut pe 12 ianuarie, anul curent, în timpul zborului #SQ207 către Melbourne, Australia. La momentul respectiv, stewardesa se afla în carlingă pentru a stânge resturile după ce piloţii au servit masa.

Căpitanul a declarat că femeia s-a aşezat pe scaun pentru a şterge geamul care fusese stropit cu ceva. Apoi aceasta i-a cerut, în timp ce se afla pe locul secundului, să o fotografieze, iar el a acceptat.

CITEŞTE ŞI: LUCRUL pe care stewardesele nu-l vor recunoaşte niciodată, deşi îl practică când nu le vede nimeni. Iată de ce NU este periculos să faci asta în avion. „Şi nouă ne interzic din start!”

Un purtător de cuvânt al companiei a spus că nu au fost încălcate protocoalele de securitate, dar astfel de gesturi nu sunt în concordanţă cu procedurile standard. Până la finalizarea unei anchete, cei doi angajaţi au fost suspendaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici