Un căţel de culoare verde deschis s-a născut în Statele Unite| FOTO

Un căţel de culoare verde deschis s-a născut în Carolina de Nord, în Statele Unite. Micul patruped este unul dintre cei opt pui ai unei căţeluşe rasa ciobănesc german, arată The Independent.

4438 afișări
Imaginea articolului Un căţel de culoare verde deschis s-a născut în Statele Unite| FOTO

Un căţel de culoare verde deschis s-a născut în Statele Unite. Cum arată căţelusul | FOTO

Stăpâna animalului, Shana Stamey a povestit pentru un post local de televiziune că după un travaliu care a durat trei ore, puii s-au născut normal.

Excepţia a fost cel de-al patrulea pui născut, care are blana verde deschis.

Preşedintele British Veterinary Association, Daniella Dos Santos, a explicat faptul că nuanţa neaşteptată s-ar putea să aibă o explicaţie cât se poate de simplă: ”culoarea verzuie a căţelului s-ar putea să fie cauzată de meconiu, prima eliminare de fecale a unui mamifer, care s-ar putea să se fi petrecut în acest caz înainte ca puiul să fie fătat”.

”S-ar putea ca nuanţa să se schimbe în timp”, a comentat medicul.

Proprietara animalului a dezvăluit că familia sa a hotărât să îi pună căţelului numele Hulk, după cunoscutul personaj verde din benzile desenate.

Alte nume pe care familia le-a luat în considerare au fost Gremlin sau Fistic.

Cum blana căţelului a început să îşi schimbe culoarea, micul patruped s-a ales şi cu porecla Pikachu, după cunoscutul personaj galben Pokémon.

Nu este pentru prima dată când apare un căţel cu blana de culoare verde, în iulie 2017, o căţeluşă golden retriever din Scoţia având între cei nouă căţei fătaţi unul cu blană verde. În acea situaţie, culoarea animalului a fost determinată de un pigment numit biliverdină găsit în placentă şi amestecat cu lichidul amniotic.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici