Un celebru rapper, deţinător a două trofee Grammy şi al unui premiu Oscar, a dezvăluit că a fost abuzat sexual în copilărie

Rapperul şi actorul american Common, deţinător a două trofee Grammy şi al unui premiu Oscar, a dezvăluit că a fost abuzat sexual în copilărie, relatează bbc.com.

147 afișări
Imaginea articolului Un celebru rapper, deţinător a două trofee Grammy şi al unui premiu Oscar, a dezvăluit că a fost abuzat sexual în copilărie

Un celebru rapper, deţinător a două trofee Grammy şi al unui premiu Oscar, a dezvăluit că a fost abuzat sexual în copilărie

Afirmaţia apare în noua sa biografie, intitulată "Let Love Have the Last Word".

Artistul spune că a fost molestat când avea aproape zece ani, de o rudă a naşei sale. Incidentul s-a petrecut în timpul unei călătorii de familie, iar identitatea persoanei care l-a abuzat nu este dezvăluită, însă muzicianul îl menţionează sub pseudonimul "Brandon".

Common a reuşit să îşi suprime amintirile pentru o perioadă îndelungată, însă traumele au revenit în urmă cu doi ani. Rapperul se afla pe platourile de filmare pentru pelicula "The Tale", al cărei personaj principal este o femeie abuzată sexual în copilărie. El lucra la o scenă cu actriţa americană Laura Dern, când incidentul din copilărie a ieşit din nou la suprafaţă. "Amintiri vechi au apărut, în mod surprinzător, în mintea mea", afirmă acesta. "Mi-am tras răsuflarea şi le repetam din nou şi din nou, ca şi cum derulam o casetă VHS.....Am spus «Laura, cred că am fost abuzat»", a continuat el.

Muzicianul declară că a luat decizia de a vorbi despre abuz deoarece bărbaţii de culoare care au fost molestaţi au tendinţa de a se ascunde de apropiaţi. "Sper că deschiderea mea cu privire la traumele din copilărie le poate oferi altora posibilitatea de a proceda la fel şi de a-i ajuta în drumul lor spre vindecare", a declarat artistul.

Common, pe numele adevărat Lonnie Lynn, este rapper şi actor şi a fost recompensat cu două premii Grammy şi un premiu Oscar. Artistul, în vârstă de 47 de ani, a primit distincţii Grammy pentru cântecul "Love Of My Life (An Ode to Hip-Hop)" - o colaborare cu artista R&B Erykah Badu -, în 2003, şi piesa "Southside", cântată împreună cu Kanye West, în 2008. În 2015, el a obţinut un Oscar pentru cel mai bun cântec original - "Glory", de pe coloana sonoră a filmului "Selma".

Printre cele mai cunoscute filme ale artistului se numără "Terminator: Salvation/ Terminatorul: Salvarea" şi "John Wick: Chapter 2/ John Wick 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici