Un copil de 2 ani din Los Angeles, cel mai tânăr membru american al Mensa

  • Kashe Quest a reuşit să înveţe limba spaniola până la vârsta de 2 ani.
  • Întrebarea pe care copilul o pune des este: ”De ce?”.
  • Mensa este un grup elitist din care fac parte 140.000 de persoane. Îi uneşte IQ-ul ridicat.
499 afișări
Imaginea articolului Un copil de 2 ani din Los Angeles, cel mai tânăr membru american al Mensa

Kashe Quest

Kashe Quest este un copil de 2 ani, care este, totodată, membru al Mensa, un club pentru cei cu un IQ ridicat.

Copilul din Los Angeles a devenit cel mai tânăr membru american al Mensa, unde calitatea de membru este strict limitată la cei care înregistrează cele mai înalte niveluri la testele de IQ.

Kashe Quest are abilităţile care includ numirea tuturor elementelor de pe tabelul periodic, identificarea celor 50 de state după formă şi locaţie, învăţarea spaniolei, potrivit părinţilor ei, citaţi de CNN.

Precocitatea celor cu un IQ ridicat fusese evidenţiată recent de cazul unui băiat de 3 ani, care devenise cel mai tânăr membru al Mensa Marea Britanie.

Referitor la Kashe Quest, este un fenomen. „Ne-a arătat întotdeauna, mai mult decât orice, tendinţa de a-şi explora împrejurimile şi de a pune întrebarea„ De ce ”, a declarat tatăl copilului, Kashe, Devon. „Dacă nu ştie ceva, vrea să ştie ce este şi cum funcţionează şi, odată ce îl învaţă, îl aplică”.

Familia ei a spus că imediat ce Kashe a spus primul ei cuvânt, abilităţile ei s-au dezvoltat rapid. Curând vorbea în propoziţii care conţineau cinci sau mai multe cuvinte.

Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie în 1946 cu scopul de a identifica şi pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligenţă.

Singurul criteriu de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care vă plasează în procentul de 2% al populaţiei. Acest rezultat trebuie obţinut într-un test de inteligenţă aprobat de Mensa. Altfel spus, calitatea de membru este deschisă tuturor celor care au un coeficient de inteligenţă (IQ) destul de ridicat pentru a se clasa între primii 2 dintr-o sută din punctul de vedere al inteligenţei.

Nivelul IQ al candidaţilor se stabileşte în urma unei testări standardizate, administrate de un proctor Mensa, în conformitate cu regulamentul Organizaţiei.

Scopurile asociaţiei, exprimate prin Constituţia Mensa sunt: să identifice şi să cultive inteligenţa în scopul umanităţii, să încurajeze cercetarea în domeniul inteligenţei umane, să ofere un climat intelectual şi social stimulativ pentru membrii săi.

Membrii Mensa provin din toate domeniile şi păturile sociale: de la şoferi de tir la profesori universitari cu doctorate multiple, de la programatori şi oameni de ştiinţă la pompieri, de la oameni care trăiesc din ajutor social la multi-milionari.

În prezent, organizaţia numără 140.000 de membri în peste 100 de ţări ale lumii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici