Un cunoscut star de filme pentru adulţi, mort la 38 de ani după ce a căzut de la etaj

Starul porno american Bill Bailey a murit în urma unei căderi de la etaj, în capitala Mexicului, unde se afla pentru a participa la Expo Sexo y Erotismo 2019 (Expoziţia Sex şi Erotism 2019), arată tabloidul The Mirror.

2692 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut star de filme pentru adulţi, mort la 38 de ani după ce a căzut de la etaj

Un cunoscut star de filme pentru adulţi, mort la 38 de ani după ce a căzut de la etaj

Actorul a căzut de la etajul al patrulea al hotelului Grand Prix on Rio din Ciudad de Mexico, unde era cazat împreună cu partenera sa de viaţă.

Potrivit martorilor, accidentul a avut loc după ce Bailey şi-a petrecut ziua consumând alcool.

Actorul s-a prăbuşit peste o balustradă de pe scări şi a căzut patru etaje, până la nivelul parcării.

Echipajele de salvare ajunse la faţa locului au stabilit că Bailey şi-a pierdut viaţa în momentul impactului cu solul.

Poliţia mexicană a demarat o anchetă.

Bill Bailey a participat la campania din Irak înainte să intre în industria filmelor pentru adulţi, în ultimii zece ani participând la realizarea a aproximativ 500 de producţii, potrivit platformei IMDB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici