Un cuplu celebru de artişti oferă fanilor vegetarieni bilete pentru concerte pe viaţă

Cântăreţii americani Beyonce şi Jay-Z au lansat un concurs prin care le oferă fanilor lor care adoptă un stil de viaţă vegetarian bilete pentru concerte pe viaţă, potrivit Reuters.

512 afișări
Imaginea articolului Un cuplu celebru de artişti oferă fanilor vegetarieni bilete pentru concerte pe viaţă

Un cuplu celebru de artişti oferă fanilor vegetarieni bilete pentru concerte pe viaţă

Concursul a fost anunţat pe contul cântăreţei de pe reţeaua de socializare online Instagram şi face parte din proiectul Amprenta Ecologică, menit să contribuie la îmbunătăţirea mediului prin eliminarea din alimentaţie a produselor animale.

"Care este amprenta ta ecologică?", este întrebarea prin care artista în vârstă de 37 de ani a lansat acest concurs.

Deşi fosta membră a trupei Destiny's Child nu este exclusiv vegetariană, ea alege ca la micul dejun şi în zilele de luni să nu consume produse animale.

Potrivit unor surse, cântăreaţa premiată cu Grammy a reuşit să slăbească după cele două sarcini eliminând din alimentaţie toate produsele animale.

Atât ea, cât şi soţul ei, rapperul Jay-Z, au adoptat acest stil de viaţă şi chiar au scris o introducere pentru cartea lansată de antrenorul ei sportiv, Marco Borges, "Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World".

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, având 22 de astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 19 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Beyonce şi rapperul Jay-Z, în vârstă de 49 de ani, cel mai bine plătit artist hip-hop în 2018, potrivit Forbes, s-au căsătorit în 2008 şi au trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 7 ani, şi gemenii Sir şi Rumi, în vârstă de un an şi şapte luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici