Un fel de dr. Kevorkian al avorturilor. Peste 2.000 de rămăşiţe de fetuşi, găsite în locuinţa unui medic renumit din SUA

Peste 2.000 de rămăşiţe fetale conservate au fost găsite în locuinţa unui fost medic din Statele Unite, săptămâna trecută, au declarat autorităţile, informează The Guardian.

2520 afișări
Imaginea articolului Un fel de dr. Kevorkian al avorturilor. Peste 2.000 de rămăşiţe de fetuşi, găsite în locuinţa unui medic renumit din SUA

Un fel de dr. Kevorkian al avorturilor. Peste 2.000 de rămăşiţe de fetuşi, găsite în locuinţa unui medic ginecolog

Departamentul de Poliţie din judeţul Will a afirmat că un avocat al familiei medicului Ulrich Klopfer a contactat medicii legişti, după ce ar fi găsit mai multe rămăşite fetale în locuinţa sa din Illinois.

Autorităţile au găsit 2.246 de rămăşite fetale, dar nu au găsit dovezi care să arate că procedurile medicale au fost efectuate în locuinţa lui Klopher.

Medicii legişti au preluat rămăşiţele, iar o investigaţia a fost declanşată, scrie The Guardian.

Klopfer, care a murit în septembrie 2018, a lucrat la o clinică de avorturi din Indiana care a fost închisă după ce statul i-a revocat licenţa în 2015.

Departamentul de Sănătate din Indiana a depus mai multe plângeri împotriva clinicii, din cauza lipsei unui registru oficial al pacienţilor şi a politicilor defectuoase referitoare la avorturi.

Klopfer era cunoscut ca fiind cel mai prolific medic specializat în avorturi din statul american Indiana, acesta efectuând mii de astfel de proceduri de-a lungul mai multor decenii, relatează publicaţia South Bend Tribune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici