Un fenomen misterios îngrijorează biologii. Aproape un milion de păsări au fost găsite moarte

  • Sute de mii de păsări au murit în New Mexico
  • Se crede că misteriosul fenomen a început în jurul datei de 20 august
  • Biologii se tem că incendiile de vegetaţie ar putea fi parţial vinovate
2908 afișări
Imaginea articolului Un fenomen misterios îngrijorează biologii. Aproape un milion de păsări au fost găsite moarte

Sute de mii de păsări au murit în New Mexico - biologii temându-se că de vină ar fi incendii sălbatice de pe coasta de vest a SUA.

Se crede că misteriosul fenomen a început în jurul datei de 20 august, când nenumărate animale moarte au fost descoperite în zona de lansare de rachete White Sands a armatei americane din New Mexico.

Însă incidentul a fost replicat de-a lungul statului, precum şi în Colorado, Texas şi Mexic, în timp ce se spune că localnicii din Arizona şi Nebraska s-au confruntat cu numeroase carcase - cu o valoare totală totală care poate chiar depăşeşte un milion.

Diferite specii, printre care rândunelele, parulele, păsările albastre, vrăbiile, mierlele şi altele, au fost de atunci găsite moarte în incidentul „devastator”, potrivit rapoartelor mass-media locale, care au evidenţiat un comportament bizar în rândul animalelor înainte ca acestea să moară. Căldura extremă şi seceta, au fost, de asemenea, evidenţiate ca posibili factori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici