Un fost milionar trăieşte, de 22 de ani, pe o insulă izolată. S-a mutat acolo după ce a pierdut totul şi soţia l-a părăsit: „Măsori de cinci ori, tai o dată aici unde sunt eu” | FOTO, VIDEO

În anii '80, David Glasheen deţinea o companie minieră de succes, care extrăgea aur în Papua Noua Guinee. În 1987, însă, a avut loc un crah bursier în urma căruia omul de afaceri a pierdut totul, aproximativ 37 de milioane de dolari în banii de astăzi.

40269 afișări
Imaginea articolului Un fost milionar trăieşte, de 22 de ani, pe o insulă izolată. S-a mutat acolo după ce a pierdut totul şi soţia l-a părăsit: „Măsori de cinci ori, tai o dată aici unde sunt eu” | FOTO, VIDEO

Un fost milionar trăieşte, de 22 de ani, pe o insulă izolată. S-a mutat acolo după ce a pierdut tot şi soţia l-a părăsit: „Măsori de cinci ori, tai o dată aici unde sunt eu” | VIDEO

Soţia l-a părăsit, iar la scurt timp după aceea Glasheen s-a mutat pe Insula Restoration. Viaţa acolo nu a fost uşoară. David şi-a rupt şoldul în urma unei căderi. A reuşit să se târască 60 de metri, timp de o oră, pentru a ajunge la telefonul prin satelit prin intermediul căruia a cerut ajutor. 

„Aţi auzit zicala 'măsori de două ori, tai o dată'. Ei bine, măsori de cinci ori, tai o dată aici unde sunt eu. Nu îţi permiţi să faci greşeli”, a declarat Glasheen, acum în vârstă de 76 de ani. El a adăugat, însă, că trăieşte „în paradis”. „Aici nu sunt probleme, ci doar oportunităţi care îţi construiesc caracterul”, a explicat bărbatul, pentru publicaţia Abc.net.au.

David locuieşte împreună cu câinele lui şi părăseşte insula doar o dată pe an pentru a aduce provizii.   

Glasheen a declarat că singurul lucru care îi lipseşte este familia lui, un fiu de 21 de ani şi o fiică care nu l-au vizitat niciodată pe insulă. Glasheen a mai avut o fiică, care s-a sinucis în urmă cu câţiva ani.

Bărbatul are probleme şi cu autorităţile din Australia, care doresc ca el să plece de pe insulă.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici