Un fost model profesionist va juca rolul principal în filmul TV dedicat cântăreţei Whitney Houston

Modelul Yaya DaCosta, care a concurat în emisiunea "America's Next Top Model", a fost aleasă pentru a interpreta rolul principal într-un lungmetraj de televiziune dedicat vieţii şi carierei cântăreţei americane Whitney Houston.

129 afișări
Imaginea articolului Un fost model profesionist va juca rolul principal în filmul TV dedicat cântăreţei Whitney Houston

Un fost model profesionist va juca rolul principal în filmul TV dedicat cântăreţei Whitney Houston (Imagine: HEPTA)

Acest lungmetraj TV biografic va fi produs de televiziunea Lifetime şi va fi regizat de Angela Bassett, care va debuta în calitate de regizoare cu acest proiect, informează contactmusic.com.

Yaya DaCosta a devenit cunoscută după ce a participat în calitate de concurentă la emisiunea "America's Next Top Model Cycle 3", în anul 2004. De atunci, ea a apărut în mai multe producţii de televiziune şi cinematografice, cel mai recent fiind remarcată în lungmetrajul "The Butler" regizat de Lee Daniels.

În vârstă de 31 de ani, Yaya DaCosta a jucat şi în câteva seriale TV de succes, precum "Ugly Betty", "Dr. House" şi "All My Children".

Filmul se va concentra asupra căsniciei turbulente dintre Whitney Houston şi rapperul Bobby Brown. Potrivit presei americane, acest mariaj a fost "sabotat" de infidelităţile comise de Bobby Brown şi de dependenţa acestuia de droguri. Având titlul provizoriu "Whitney Houston", filmul va prezenta viaţa de cuplu a celor două vedete, de la prima lor întâlnire şi până în perioada lor de maximă glorie, la mijlocul anilor '90. Celebra cântăreaţă s-a despărţit de Bobby Brown în 2006, iar divorţul lor a fost pronunţat în 2007.

Filmul "Whitney Houston", ce va fi produs şi difuzat de televiziunea americană Lifetime, va avea premiera în anul 2015.

Filmul "Whitney Houston" va fi produs, pe baza unui scenariu propriu, de Larry Sanitsky şi Shem Bitterman, cineaştii care au produs în 2013 drama biografică "Betty and Correta", în care Angela Bassett joacă alături de Mary J. Blige. De altfel, Angela Bassett a jucat alături de Whitney Houston în filmul "Waiting to Exhale" din 1995.

Angela Bassett, în vârstă de 55 de ani, a fost nominalizată la Oscar pentru filmul "Eu, Tina Turner" şi a fost prima femeie afroamericană care a câştigat un Glob de Aur pentru un rol principal în musical/ comedie, pentru această partitură.

Whitney Houston, celebră atât pentru cântecele ei de dragoste, cât şi pentru scandalurile generate de dependenţa ei de droguri, a fost găsită decedată pe 11 februarie 2012, în cada unei camere de hotel din Beverly Hills, la vârsta de 48 de ani. Autorităţile au considerat că moartea ei a fost accidentală, fiind cauzată de consumul de cocaină şi de o maladie cardiacă.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor '80 şi '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită "Vocea". Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară. Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici