Un fotbalist a lăsat stadionul în beznă, după ce a primit cartonaş roşu în timpul unui meci. Toată lumea a rămas uimită când a aflat ce s-a întâmplat de fapt

Un fotbalist amator, eliminat de arbitru cu un cartonaş roşu în timpul unui meci de divizie inferioară din Marea Britanie, a lăsat întreg stadionul în beznă după ce a stins nocturna din greşeală.

7147 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist a lăsat stadionul în beznă, după ce a primit cartonaş roşu în timpul unui meci. Toată lumea a rămas uimită când a aflat ce s-a întâmplat de fapt

Un fotbalist a lăsat stadionul în beznă, după ce a primit cartonaş roşu în timpul unui meci. Toată lumea a rămas uimită când a aflat ce s-a întâmplat de fapt

Julius Muraga a primit cartonaşul roşu în minutul '73 al meciului după o intervenţie periculoasă asupra unui alt jucător de la echipa adversă. Supărat, el s-a dus ţintă la vestiar cu gândul de a face un duş, fără să ştie că urmează să lase întreg stadionul în beznă, potrivit Mirror.

În timp ce se afla lângă cabina de duş, el a apăsat pe un întrerupător, cu gândul că o să aprindă lumina în încăpere. Fără să ştie, întrerupătorul era dedicat nocturnei de pe stadion, nu becului din cabina de duş.

 

 

”După ce am intrat în vestiar, am apăsat pe întrerupător cu gândul că o să se aprindă becul în cabina de duş”, a declarat tânărul Muraga după meci.

Duelul a fost întrerupt şi meciul a fost pornit din nou după numai câteva minute, când administratorii stadionului şi-au dat seama care a fost problema şi au rezolvat-o.
 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici