Un golden retriever a doborât un record mondial. Cu ce s-a remarcat câinele | VIDEO

Finley este un golden retriever care poate îndesa în gură, fără niciun fel de ajutor, şase mingi de tenis, însă performanţa sa nu a fost încă înregistrată în Cartea Recordurilor, în ciuda multor clipuri postate online, informează Mirror.

7532 afișări
Imaginea articolului Un golden retriever a doborât un record mondial. Cu ce s-a remarcat câinele | VIDEO

Un golden retriever a doborât un record mondial. Cu ce s-a remarcat câinele | VIDEO

Chiar dacă Finley este un căţel care a doborât recordul mondial, fiind capabil să îndese cel mai mare număr de mingi de tenis în gura sa, reuşita sa nu au fost recunoscută ca „o realizare oficială”.
 
În pofida dovezilor de pe Instagram despre abilitatea sa prin care a doborât recordul mondial, regulile stricte ale celor de la Guiness World Records înseamnă că Finley nu a îndeplinit încă cerinţele pentru a-i fi formal recunoscute realizările.
 
Finley este un golden retriever în vârstă de şase ani şi poate îndesa în gura sa şase mingi de tenis, mai mult decât oricare alt câine.
 
Recordul oficial este deţinut de „un compatriot” tot din rasa golden retriever pe nume Augie, care a reuşit să îndese cinci mingi de tenis în gură, în anul 2003.
 
Finley trăieşte în New Yorjk cu familia sa Cheri şi Rob Molloy, care au observat, încă de când golden retrieverul avea doi ani, că are potenţialul de a doborî recordul mondial. Familia sa a descris cum reuşeşte Finley această performanţă de unul singur. Aceştia au explicat că primele trei sau patru mingi reuşeşte să le cuprindă cu gura fără niciun fel de problemă.
 
La a cincea şi a şasea minge, Finley le ţine cu labele pentru a le putea apuca cu gura.
 
Foto: finnyboymolloy Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the fam from Virginia wants to see my talent first hand 😎😎😎 • • • • • • • • #goldenretriever #retriever #retrieverpuppies #dogsofinstagram #doggo #puppylove #golden #goldenlovers #dogstagram #followme #goldenretrieverpuppy #goldenboy #goodboy #tennis #dogsofinstaworld #cuteboy #picoftheday #summertime #worldrecord #guinessworldrecord #dogsofinsta #goldensofig #goldensofinsta #iggoldens #retriever #retrieverig #retrieversgram #animalsinfluence #like

A post shared by Finley Molloy (@finnyboymolloy) on

 

Nov 27, 2019 at 1:26pm PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici