Un interviu cu John Lennon, publicat după 40 de ani

Un interviu cu John Lennon, despre care presa britanică credea că s-a pierdut pentru totdeauna, a fost descoperit după 40 de ani şi publicat în Marea Britanie, informează thesun.co.uk.

51 afișări
Imaginea articolului Un interviu cu John Lennon, publicat după 40 de ani

Un interviu cu John Lennon, publicat după 40 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest interviu, John Lennon a declarat că primirea de către membrii trupei Beatles a titlurilor de "Cavaleri ai Imperiului Britanic" a reprezentat "cea mai mare glumă din istoria acestei insule (Marea Britanie - n.r.)".

Interviul, publicat în New Statesman, a fost realizat pentru revista unui liceu britanic, în decembrie 1968, de studentul Maurice Hindle.

Cu acea ocazie, Lennon a vorbit timp de şase ore şi a mărturisit la un moment dat că banii câştigaţi în carieră nu l-au făcut să fie fericit în viaţă.

John Lennon a fost asasinat la New York, în faţa clădirii Dakota în care locuia, pe 8 decembrie 1980. Cântăreţul britanic avea 40 de ani şi locuia la New York de la începutul anilor 1970.

Lennon a format, alături de Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr trupa Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici