Un joc video dedicat fanilor trilogiei "Stăpânul inelelor", lansat de grupul Warner Brothers

Un nou joc video dedicat fanilor trilogiilor cinematografice "Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul", intitulat "Middle Earth: Shadow of Mordor", a fost lansat marţi de studiourile Warner Brothers Interactive Entertainment, o divizie a grupului Warner.

524 afișări
Imaginea articolului Un joc video dedicat fanilor trilogiei "Stăpânul inelelor", lansat de grupul Warner Brothers

Un joc video dedicat fanilor trilogiei "Stăpânul inelelor", lansat de grupul Warner Brothers

Acest joc video, care face referire la universul fantastic creat de J.R.R. Tolkien în cărţile sale, a fost lansat marţi în Statele Unite şi Canada. Jocul este disponibil pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One, dar şi pentru computerele care funcţionează cu sisteme de operare Windows.

Prin intermediul acestui joc de acţiuni şi aventuri, utilizatorii vor intra în pielea personajului Talion, un luptător asasinat recent, dar care revine la viaţă graţie puterilor speciale ale unui elf. El încearcă să se răzbune luptând contra forţelor malefice din Mordor şi ale liderului acestuia, necruţătorul vrăjitor Sauron.

Programatorii de la compania Monolith Productions au conceput pentru acest joc un "sistem de nemesis" care generează inamici unici pentru fiecare jucător, însă ei pot fi "corupţi" pentru a deveni aliaţi.

"Scopul companiei Monolith, prin acest sistem de nemesis, a constat în a crea un joc unic pentru fiecare jucător, pentru ca fiecare dintre ei să aibă parte de o experienţă a Pământului de Mijloc foarte personală", a declarat Martin Tremblay, directorul companiei Warner Brothers Interactive Entertainment.

Jocul este comercializat în Statele Unite cu 60 de dolari pentru consolele de joc, dar include şi o versiune "de sezon" cu conţinuturi suplimentare, inclusiv misiuni noi, care a fost pus în vânzare cu preţul de 25 de dolari.

Peter Jackson, un fan mai vechi al lui J.R.R. Tolkien, a făcut istorie cu trilogia "Stăpânul Inelelor", devenind primul regizor care a realizat trei filme importante simultan. Anterior a primit critici favorabile pentru lungmetrajul "Heavenly Creatures" (1994), care a obţinut Leul de Argint la Festival Filmului de la Veneţia şi o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu.

Filmele din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acţiunea din "Stăpânul Inelelor", pe care regizorul Peter Jackson şi echipa sa de producţie au adus-o pe marile ecrane în trilogia-blockbuster ce a culminat cu "Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui", premiat cu trei Oscaruri - pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai bună regie şi cel mai bun scenariu adaptat.

Filmul "Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies", care încheie franciza în trei părţi "Hobbitul", adaptare a romanului "The Hobbit" publicat de J. R. R. Tolkien în 1937, va fi lansat în România pe 19 decembrie. Celelalte două filme din franciză sunt "Hobbitul: O călătorie neaşteptată" şi "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", lansate în 2012 respectiv 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici