Un jucător de fotbal american a prins un peşte de 180 de kilograme

  • Jawaan Taylor este un jucător de 22 din NFL al celor de la Jacksonville Jaguars
  • El a postat un clip devenit viral de la pescuit
  • Itajara este un peşte mare de apă sărată care poate ajunge la o lungime de 2.5 metri şi o greutate de 350 de kilograme
707 afișări
Imaginea articolului Un jucător de fotbal american a prins un peşte de 180 de kilograme

Un jucător de fotbal american a prins un peşte mai mare decât el: avea 180kg

Un jucător de fotbal american a reuşit cea mai mare captură din viaţa lui la pescuit: un uriaş de 180 de kilograme! Jawaan Taylor, jucătorul de 22 de ani al celor de la Jacksonville Jaguars, a postat imaginile pe reţelele de socializare.
 
Chiar dacă are 1.96m şi 142 de kilograme, Jawaan Taylor a găsit un adversar pe măsură: un peşte mare de apă sărată din familia cernelelor, poreclit peştele evreu. A reuşit să-l aducă lângă barcă ca să-şi facă poză cu el.
 
Peştele uriaş a fost apoi eliberat de jucător. În ciuda capturii impresionante, nu este cel mai mare peşte din această specie prins vreodată. Recordul datează din 1961 când a fost prins un peşte de 308.44kg.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici