Un maestru cofetar a realizat cea mai rapidă maşină comestibilă

  • Mike Elder e unul dintre oamenii care au stabilit un record demn de Guinness Book
  • El a intrat in Cartea Recordurilor ca inginerul cele mai rapide maşini comestibile
  • Michael Andretti a fost pilotul desemnat să scoată toată viteza din monopost
203 afișări
Imaginea articolului Un maestru cofetar a realizat cea mai rapidă maşină comestibilă

ŞTIRILE – MAŞINĂ DE MÂNCARE

Artistul culinar Mike Elder a creat cea mai rapidă maşină comestibilă şi a invitat un pilot profesionist de curse să o conducă.

Maşina realizată din 139 de blaturi de vanilie pentru prăjituri este complet comestibilă în afară de volan şi şasiul, care e din aluminiu.

Blaturile au fost lipite cu crema îngheţată de unt, apoi totul a fost acoperit cu fondant.

Aceasta nu este singura maşină realizată de Elder. El a mai făcut una, neagră de data aceasta. Special pentru pasionaţii de ciocolată.

Şi pentru că nu există maşină de curse fără pilot, Mike l-a rugat pe Michael Andretti să conducă. Maşina alba este o replică a unei maşini cu care a concurat. Cea neagră este în onoarea tatălui său, Mario Andretti, fost campion mondial al Formulei 1. Iar Michael nu a dezamăgit, atingând viteza record de 27.48 km/h.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici