Un magazin de Crăciun dedicat cântăreţei Lady Gaga, inaugurat la New York - FOTO

Sute de americani şi turişti s-au grăbit să ajungă, marţi, la magazinul Barneys din New York, în prima zi de funcţionare a magazinului temporar de Crăciun consacrat cântăreţei americane Lady Gaga.

372 afișări
Imaginea articolului Un magazin de Crăciun dedicat cântăreţei Lady Gaga, inaugurat la New York - FOTO

Un magazin de Crăciun dedicat cântăreţei Lady Gaga, inaugurat la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nu există nici brazi, nici alte decoraţiuni specifice de Crăciun în acest "atelier" consacrat divei americane, decorat în culori stridente şi având în centru o statuie uriaşă a artistei, îmbrăcată ca un personaj din romanele de benzi desenate.

Fanii cântăreţei pot să cumpere lumânări sculptate "Buste de Gaga" pentru 395 de dolari, iar cei mai puţin bogaţi vor putea să se mulţumească cu stilouri în patru culori - costând 8 dolari şi având logoul artistei - sau cu o prăjitură cu efigia cântăreţei, care costă 15 dolari.

Lady Gaga a venit luni seară pentru a tăia panglica de inaugurare a magazinului, care va fi deschis până pe 2 ianuarie.

Printre exponate se numără un pantof din ciocolată (95 dolari), replica exactă a pantofilor pe care cântăreaţa i-a purtat în videoclipul piesei "Bad Romance", panglici uriaşe de strâns părul, roşii, galbene şi albastre, gene false colorate, iar pentru 35 de dolari, un mic ou din plastic care se deschide, lăsând să se vadă o Lady Gaga în miniatură - o parafrază comercială a sosirii spectaculoase a artistei la gala premiilor Oscar din luna februarie.

Fanii au de unde să aleagă dintre cele 200 de cadouri marca Lady Gaga, amplasate la cel de-al cincilea etaj al magazinului Barneys de pe Madison Avenue. Mai multe vitrine sunt consacrate divei americane.

25% din încasări vor fi donate Fundaţiei Born This Way, înfiinţată recent de Lady Gaga, au precizat reprezentanţii magazinului newyorkez.

Sezonul cumpărăturilor de Crăciun debutează în această săptămână în Statele Unite, cu tradiţionala "Vinerea neagră (Black Friday)", ziua în care comercianţii americani oferă promoţii, a doua zi după Ziua Recunoştinţei (Thanksgiving).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici