Un nou monolit metalic a apărut în SUA, după dispariţia celui din România

  • Un nou monolit misterios din metal a apărut pe vârful unui munte din California, la puţin timp după ce cel apărut în România a dispărut.
  • Toată povestea a început săptămâna trecută după ce o structură similară a capturat imaginaţia lumii când a fost descoperită în deşerturile din Utah.
7569 afișări
Imaginea articolului Un nou monolit metalic a apărut în SUA, după dispariţia celui din România

Un nou monolit a apăut în SUA, după dispariţia celui din România

Ziarul local din micul oraş Atascadero, pe coasta centrală a Californiei, a raportat că coloana argintie a fost găsită pe vârful muntelui Pine, unde a devenit deja un obiectiv. Zeci de turişti l-au fotografiat şi au postat fotografiile pe internet.
 
 
„Obeliscul cu trei feţe părea a fi făcut din oţel inoxidabil şi are 3 metri şi 18 cm lăţime. Obiectul a fost sudat la fiecare colţ, cu nituri care ataşează panourile laterale la un cadru de oţel probabil în interior ”, a relatat Atascadero News.
 
Spre deosebire de fratele său din Utah - care a fost montat ferm în stâncile unde a fost găsit - monolitul Atascadero a este puţin înclinat.
 
Monolitul din Utah a fost reperat pentru prima dată pe 18 noiembrie de echipajele de pe elicoptere statului. Creatorul său rămâne un mister, deşi este un subiect al multor speculaţii. La fel ca şi identitatea distrugătorilor săi după ce martorii oculari au capturat îndepărtarea acesteia vineri seara trecută de un grup de patru bărbaţi, unul dintre ei spunând „Nu lăsa nici o urmă”, potrivit New York Times.
 
Monolitul Atascadero nu este o copie a originalului din Utah. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici