Un parfum masculin cu "aromă" de vulcan, lansat de o creatoare de modă islandeză

Creatoarea de modă islandeză Sigrun Lilja Gudjonsdottir, devenită celebră în 2010 după ce a lansat un parfum inspirat de erupţia vulcanului Eyjafjöll, a anunţat că va "recidiva" în acest an şi va lansa un parfum inspirat de erupţia vulcanului Grimsvötn, produsă în urmă cu o săptămână.

296 afișări
Imaginea articolului Un parfum masculin cu "aromă" de vulcan, lansat de o creatoare de modă islandeză

Un parfum masculin cu "aromă" de vulcan, lansat de o creatoare de modă islandeză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce a lansat parfumul "EFJ Eyjafjallajökull", fabricat cu apă colectată din gheţarul care acoperă vulcanul Eyjafjöll, creatoarea Sigrun Lilja Gudjonsdottir va lansa parfumul "VJK Vatnajökull", denumit astfel după numele gheţarului care acoperă vulcanul Grimsvötn.

"Atunci când a început erupţia, inima mea a început să bată foarte tare. Începusem să punem la punct un nou parfum în urmă cu câteva luni, însă atunci mi-am spus că trebuie neapărat să grăbim lucrurile", a declarat creatoarea islandeză.

La fel ca anul trecut, parfumul va fi fabricat la Grasse, un oraş din sudul Franţei. Ca şi în 2010, noul parfum va conţine apă prelevată dintr-un gheţar ce acoperă un masiv vulcanic. De această dată, însă, va fi vorba despre un parfum pentru bărbaţi.

Deşi compoziţia exactă a parfumului nu a fost încă decisă, noul produs va fi unul "foarte masculin", capabil să evoce forţa lui Vatnajökull, cel mai mare gheţar din Europa, a declarat creatoarea Sigrun Lilja Gudjonsdottir.

Lansarea noului parfum este prevăzută pentru toamna acestui an, creatorii săi sperând să reediteze succesul înregistrat de parfumul din 2010, care s-a vândut în peste 2.000 de flacoane de 100 de mililitri, la preţul de 80 de euro bucata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici