Un participant la Premiile Oscar a stat în închisoare 22 de ani

Gary Alan Coe, unul dintre turişti care au apărut la ceremonia Oscarurilor, a stat 20 de ani închisoare, pentru o serie de infracţiuni printre care şi tentativă de viol.

693 afișări
Imaginea articolului Un participant la Premiile Oscar a stat în închisoare 22 de ani

Un participant la Premiile Oscar a stat în închisoare 22 de ani

Gary din Chicago, aşa cum s-a prezentat la Oscar, a fost acuzat de tenatativă de viol şi a stat 22 de ani închisoare, scriu cei de la Daily Mail. Gary Alan Coe, pe numele său întreg, şi logodnica lui Vickie Vines, făceau parte dintr-un grup de turişti invitaţi de Jimmy Kimmel la decernarea premilor. 
 
Cuplu a impresionat atât starurile cât şi publiculul de acasă. Cei doi au făcut o serie de poze cu diverse vedete şi au fost căsătoriţi, în glumă, de actorul Denzel Washington.  
 
 
Coe, a fost eliberat chiar cu trei zile înainte de ceremonie, a declarat el pentru postul de televiziune ABC7. La acelaşi post el a mai spus: „Schimbarea este posibilă. Este trist să fii închis pentru 20 de ani şi să nu poţi să fii un tată, un bunic, pentru copii şi nepoţii tăi. Fiul meu mi-a spus azi că este mândru de mine. Aproape am izbucnit în plâns. Să-mi aud copii că sunt mândri de mine, asta e totul pentru mine.“ 
 
El a fost închis pentru mai multe infracţiuni, una dintre ele fiind cea de tentativă de viol.A fost închis în octombrie 1994. 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici