Un popular reality show a fost oprit, după ce un invitat a fost găsit mort, la o săptămână de la filmări

Cunoscuta emisiune ”The Jeremy Kyle Show” din Marea Britanie a fost anulată, după ce unul dintre invitaţi a murit la o săptămână de la participarea la filmările unui episod.

3167 afișări
Imaginea articolului Un popular reality show a fost oprit, după ce un invitat a fost găsit mort, la o săptămână de la filmări

Un cunoscut reality show a fost anulat, după ce un invitat a fost găsit mort. Ce spun criticii

Steve Dymond a fost găsit mort pe 9 mai, la o săptămână după ce a participat la emisiunea ”The Jeremy Kyle Show”, găzduită de Jeremy Kyle pe canalul britanic ITV. În timpul filmărilor, Steve a fost supus unui test cu detectorul de minciuni, lucru obişnuit pentru participanţi, scrie BBC.

Chiar dacă nu se ştie încă cauza morţii lui Steve Dymond (63 de ani), un om care a asistat la filmări a povestit că, imediat după ce a dat testul detectorului de minciuni, bărbatul s-a prăbuşit la podea şi a început să scoată sunete ciudate, ”de parcă s-ar fi sufocat”. Steve şi-ar fi revenit ulterior, după intervenţia medicilor.

Detectoarele de minciuni erau folosite des în timpul emisiunii, la ele fiind supuse persoane cu grade de rudenie sau prieteni cu neînţelegeri.

Criticii spun că show-ul punea în lumină problemele persoanelor vulnerabile, multe dintre ele dependente de droguri sau cu probleme psihice.

CEO-ul ITV, Carolyn McCall, a declarat că decizia este rezutlatul ”gravităţii evenimentelor recente”. Canalul a suspendat iniţial reality show-ul, care adunase deja peste 3.000 de episoade din 2005 până în prezent.

”The Jeremy Kyle Show” a fost una dintre cele mai populare emisiuni în grila de programe a ITV, cu peste un milion de telespectatori zilnic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici