Un primar a trimis pe stradă "poliţiste sexy", îmbrăcate în pantaloni scurţi

Un primar din Liban, oraşul Broummana, a angajat un ”ajutoare femei de poliţie” pentru durata verii şi le-a îmbrăcat pe toate în pantaloni scurţi, relatează BBC.

16253 afișări
Imaginea articolului Un primar a trimis pe stradă "poliţiste sexy", îmbrăcate în pantaloni scurţi

Primarul care a angajat ”poliţiste sexy” şi le-a trimis pe stradă în pantaloni scurţi

Decizia sa a şocat mai ales într-o ţară majoritar musulmană. 

”Ar putea fi sexy sau doar obişnuite pentru unii oameni, depinde de educaţie”, s-a apărat primarul. Acesta a recunoscut că a decis să angajeze asistente de poliţie atrăgătoare şi să le trimită pe stradă în pantaloni scurţi pentru a atrage atenţia presei internaţionale şi a turiştilor.

Ajutoarele de poliţie au mărturisit că au primit complimente pe stradă pentru ţinuta lor.

Femeile libaneze au păreri împărţite, unele consideră nepotrivită decizia, altele se laudă că oraşul are cele mei frumoase poliţiste din lume.

”Le vreţi urâte? Totul se schimbă în jurul nostru. Era o perioadă când era considerat vulgar să porţi blugi. Femeile sunt libere, sexy sau nu, este o ţară liberă”,  a spus primarul

”Vrem să aratăm că Libanul este ca restul lumii” , a spus o asistentă de poliţie. ”Suntem toate studente la facultate, sunem majore” a completat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici