Un record? Un CEO a concediat simultan 900 de angajaţi pe Zoom chiar înainte de sărbători

  • Directorul executiv al Better.com, Vishal Garg, a anunţat miercuri, în cadrul unui webinar Zoom, că peste 900 de angajaţi care au participat la apel sunt concediaţi
  • Fortune a relatat ulterior că Garg i-a acuzat pe angajaţi că "fură" de la colegii şi clienţii lor, fiind neproductivi şi lucrând doar două ore pe zi
  • Garg a mai fost implicat în controverse, după cum putem vedea dintr-un e-mail trimis "Sunteţi MULT PREA ÎNCEŢI. Sunteţi o adunătură de DELFINI IDIOŢI... DECI OPRIŢI-VĂ. OPRIŢI-VĂ. OPRIŢI-VĂ CHIAR ACUM. MĂ FACEŢI DE RUŞINE"
7541 afișări
Imaginea articolului Un record? Un CEO a concediat simultan 900 de angajaţi pe Zoom chiar înainte de sărbători

Un record? Un CEO a concediat 900 de angajaţi pe Zoom chiar înainte de sărbători

Directorul executiv al Better.com, Vishal Garg, a anunţat miercuri, în cadrul unui conferinţe pe Zoom, că firma de credite ipotecare concediază aproximativ 9% din forţa sa de muncă. Astfel, el i-a informt pe cei peste 900 de angajaţi care au participat la apel că sunt concediaţi chiar înainte de sărbători.

"Dacă sunteţi în acestă conferinţă, faceţi parte din grupul ghinionist care va fi concediat", a spus Garg în conferinţa de pe Zoom.

"Faptul că trebuie să efectuăm disponibilizări este sfâşietor, mai ales în această perioadă a anului. Cu toate acestea, o forţă de muncă redusă şi concentrată este necesară ca să jucăm ofensiv, intrând pe o piaţă cu evoluţie radicală", a declarat directorul financiar Kevin Ryan pentru CNN Business.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici