Un regizor indian vrea să facă primul film despre Iisus din istoria Bollywood-ului

Veteranul regizor indian Singeetham Srinivasa Rao vrea să realizeze primul film din istoria Bollywood-ului despre viaţa lui Iisus Hristos, pelicula urmând să fie turnată în Israel şi India, informează variety.com.

109 afișări

Filmul va avea o distribuţie compusă din actori tineri. De asemenea, actorul indian Pawan Kalyan va fi naratorul acestui lungmetraj.

Konda Krishnam Raju este producătorul peliculei.

Filmul, cu o durată de 195 de minute, va avea versiuni în engleză, hindi, malayalam şi telugu.

Producătorul peliculei aşteaptă mai multe aprobări de la autorităţile palestiniene pentru a filma la Betleem şi Jericho. Filmările vor începe în octombrie, lungmetrajul urmând să fie lansat în 2011.

Bugetul peliculei este de circa 30 de milioane de dolari.

Potrivit Hindustan Times, filmul va prezenta povestea lui Iisus Hristos de la naştere la moartea sa şi învierea, la vârsta de 33 de ani. Potrivit specialiştilor, acesta este primul film din istoria de 79 de ani a industriei de cinema indiene care are ca temă viaţa lui Iisus. O altă premieră pentru acest film este faptul că toate personajele vor fi interpretate de copii cu vârste între 10 şi 14 ani.

Christien Tinsley, nominalizat la premiile Oscar pentru lucrul la "Patimile lui Hristos" (2004), de Mel Gibson, se va ocupa de machiajul micuţilor. Vor fi şi două roluri jucate de adulţi, un bărbat - starul bollywoodian Pawan Kalyan - şi o femeie, al cărei nume va fi dezvăluit ulterior.

În India trăiesc circa 24 de milioane de creştini, ceea ce reprezintă aproximativ 2,3% din populaţia ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici