Un remake al filmului de groază "Ştiu ce-ai făcut astă-vară", în lucru la Hollywood - VIDEO

Studiourile Sony Pictures lucrează la un remake al filmului de groază "Ştiu ce-ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", din 1997, scenariul fiind scris de Mike Flanagan şi Jeff Howard, care au mai realizat pelicula horror "Oculus", din 2013.

2676 afișări
Imaginea articolului Un remake al filmului de groază "Ştiu ce-ai făcut astă-vară", în lucru la Hollywood - VIDEO

Un remake al filmului de groază "Ştiu ce-ai făcut astă-vară", în lucru la Hollywood

Filmul cu mare succes la public "Ştiu ce-ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer" a fost inspirat de romanul omonim al lui Lois Duncan, publicat în 1973, potrivit contactmusic.com

Scenariul pentru noua versiune va fi scris de Mike Flanagan şi Jeff Howard, cei doi fiind şi autorii poveştii din filmul de groază "Oculus", din 2013, regizat de Flanagan.

Sony Pictures intenţionează să lanseze noua peliculă în 2016.

Prima adaptare pentru marele ecran a romanului lui Lois Duncan i-a avut ca protagonişti pe Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe şi Freddie Prinze Jr., iar filmul a avut încasări de 125,6 milioane de dolari la nivel mondial. Filmul a avut şi o continuare, lansată în 1998, intitulată "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară / I Still Know What You Did Last Summer", cu Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. şi Jack Black în rolurile principale.

Filmul "Ştiu ce-ai făcut astă-vară" le-a adus actriţelor Jennifer Love Hewitt şi Sarah Michelle Gellar câte un premiu Blockbuster Entertainment în 1998, pentru cel mai bun debut, respectiv cel mai bun rol secundar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici