Un remake al filmului "Dirty Dancing" va fi lansat în 2013 - VIDEO

Un remake al filmului "Dirty Dancing", regizat de cineastul Kenny Ortega, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 26 iulie 2013.

286 afișări
Imaginea articolului Un remake al filmului "Dirty Dancing" va fi lansat în 2013 - VIDEO

Un remake al filmului "Dirty Dancing" va fi lansat în 2013 - VIDEO

Acest proiect cinematografic va fi produs de compania Lionsgate. Filmul va avea lansarea în aceeaşi zi cu "Phineas and Ferb", produs de studiourile Disney, informează variety.com.

În luna august, reprezentanţii companiei Lionsgate au anunţat că remake-ul filmului "Dirty Dancing" va fi regizat de cineastul Kenny Ortega.

Kenny Ortega este coregraful filmului original, lansat în 1987, dar şi regizorul documentarului "This Is It", un film despre viaţa şi cariera cântăreţului Michael Jackson.

Kenny Ortega va fi şi producător al filmului, alături de Debra Martin Chase, producătoarea peliculelor "Prinţesa îndărătnică/ The Princess Diaries" şi "Patru prietene şi o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants".

Filmul "Dirty Dancing" a fost lansat în 1987 şi i-a avut ca protagonişti pe Patrick Swayze şi Jennifer Grey. Filmul a avut încasări de 213,9 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici