Un reprezentant Riot Games, compania care a creat "League of Legends", la East European Comic Con

Ionuţ "Amorsa" Chepeneag, reprezentant al echipei Riot Games, compania care a creat unul dintre cele mai populare jocuri video din lume, "League of Legends", va veni la East European Comic Con, care va avea loc între 8 şi 10 mai, în Bucureşti.

756 afișări
Imaginea articolului Un reprezentant Riot Games, compania care a creat "League of Legends", la East European Comic Con

Un reprezentant Riot Games, compania care a creat "League of Legends", la East European Comic Con (Imagine: Facebook)

East European Comic Con se anunţă a fi unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului pentru iubitorii de gaming, găzduind finala Europei de sud-est ESL SEE, în care se vor întrece gameri din 15 ţări şi având pregătită şi o zonă de entertainment în care participanţii se pot juca şi pot testa numeroase jocuri video, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, Ionuţ "Amorsa" Chepeneag va veni la East European Comic Con special pentru a se întâlni cu fanii jocului "League of Legends". Ionuţ Chepeneag vine pregătit şi cu numeroase surprize pentru public, urmând să fie prezent atât în zona de competiţie, cât şi în zona de relaxare.

Publicul are şansa să-i cunoască, între 8 şi 10 mai, pe Manu Bennett (Crixus din "Spartacus"), Robert Knepper (T-bag din "Prison Break"), John Noble (Walter Bishop din "Fringe", Denethor din "Stapanul Inelelor"), Kristian Nairn (Hodor din "Game of Thrones"), Osric Chau (Kevin Tran din "Supernatural") şi Dan Starkey (Strax din "Dr. Who"). Totodată, publicul va putea afla secretele din spatele canalului Vsauce chiar de la creatorul său, Michael Stevens, care va susţine o prezentare specială.

În plus, vor fi prezenţi cei de la Creative Monkeyz, Doza de Haş, Sector 7, 10 lucruri, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net şi Bobospider. Lor li se alătură artiştii Skies of Fire, Marco Santucci, Bobmeatbag şi Sycra, iar un "oaspete" aparte va fi Tronul de Fier din celebrul serial "Urzeala tronurilor/ Game Of Thrones", adus special în ţara noastră de HBO România.

Totodată, ESL SEE nu este singura competiţie de anvergură găzduită de Comic Con, întrucât cosplayeri din patru ţări se vor întrece în selecţiile naţionale ale Cosplay World Masters, scopul fiind calificarea în finala mare din Portugalia.

Programul detaliat poate fi consultat la adresa www.comic-con.ro.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi MyTicket, la preţul de 69 de lei, iar, în ultima săptămână, acesta vor costa 79 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici