Un sondaj recent arată că o mare parte dintre persoane au probleme serioasă de igienă. Există o parte a corpului pe care oamenii uită să o spele

Un sondaj pe reţelele de socializare, la care au răspuns 800.000 de utilizatori, a scos la iveală faptul că 20% dintre persoane nu acordă o importanţă deosebită igienei şi au explicat şi motivul pentru care nu consideră necesar să-şi spele o anumită parte a corpului, relatează Oh My Mag.

6684 afișări
Imaginea articolului Un sondaj recent arată că o mare parte dintre persoane au probleme serioasă de igienă. Există o parte a corpului pe care oamenii uită să o spele

Un sondaj recent arată că o mare parte dintre persoane au probleme de igienă. Care parte a corpului oamenii refuză să o spele

Conform unui sondaj de pe reţelele de socializare, condus de Conor Arpwel, care a chestionat utilizatorii în privinţa obiceiului de a-şi spăla picioarele, 160.000 dintre respondenţi au afirmat că nu li pare util să-şi spele această parte a corpului, informază Oh My Mag.

Aceştia au recunoscut că nu îşi spală corpul mai jos de părţile intime. 

Unii au susţinut că îşi neglijează igiena picioarelor deoarece poartă toată ziua pantaloni şi prin urmare această parte a corpului nu se murdăreşte.

Aceştia au mai adăugat că apa pe care o folosesc pentru a-şi spăla partea de sus a trupului ajunge oricum şi în zona picioarelor, aşadar nu are rost să acorde o atenţie deosebită celor două membre.

Au existat şi persoane care s-au arătat revoltate de atiudinea ignorantă asupra igienei, iar polemica a trebuit aplanată de Connor Arpwel, utilizatorul care a iniţiat sondajul. 

„Spălatul picioarelor este o parte importante a igienei mele, însă din diferite motive nu vreau să judec oamenii care nu se conformează acestui obicei”, a declarat Arpwel. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici