Un star al show-ului internaţional "MasterChef" a murit la vârsta de 45 de ani

Ross Burden, care a devenit celebru după ce a apărut în show-ul "MasterChef" din Noua Zeelandă, a decedat la vârsta de 45 de ani, în urma unor complicaţii ce au apărut în timp ce făcea tratamentul împotriva leucemiei.

369 afișări
Imaginea articolului Un star al show-ului internaţional "MasterChef" a murit la vârsta de 45 de ani

Un star al show-ului internaţional "MasterChef" a murit la vârsta de 45 de ani

Cunoscutul chef, care s-a născut în Noua Zeelandă şi a devenit cunoscut după ce a câştigat finala unei emisiuni gastronomice de la BBC, în 1993, a murit la Auckland City Hospital, pe 17 iulie, informează independent.co.uk.

Sora acestuia, Kirsten Hughes, a spus că Burden fusese diagnosticat cu o formă de leucemie, dar a murit în mod neaşteptat după ce a contractat o infecţie în timpul unei intervenţii chirurgicale de transplant de măduvă osoasă.

Ross Burden, un autodidact în cariera sa de chef, a apărut în programul "Ready Steady Cook" de la BBC, alături de Ainsley Harriott, alături de care a scris câteva cărţi culinare de mare succes.

În 2010, Ross Burden s-a întors în Noua Zeelandă pentru a face parte din juriul primului sezon al show-ului "MasterChef".

De-a lungul timpului, Ross Burden a gătit pentru numeroase personalităţi, printre care prinţesa Anne a Marii Britanii şi actriţa Joan Collins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici