Un videoclip cu doi preoţi care dansează step devine viral pe internet - VIDEO

Un videoclip în care doi preoţi americani dansează step la un eveniment de strângere de fonduri pentru o şcoală din Roma devine viral pe internet, preoţii stârnind admiraţia internauţilor prin talentul şi energia lor.

941 afișări
Imaginea articolului Un videoclip cu doi preoţi care dansează step devine viral pe internet - VIDEO

Un videoclip cu doi preoţi care dansează step devine viral pe internet - VIDEO (Imagine: captură video)

Un preot în vârstă de 29 de ani din Hyde Park, New York, şi unul de 28 de ani din Milwaukee, i-au impresionat pe toţi cei prezenţi când au început să danseze step la un eveniment de strângere de fonduri pentru un seminar catolic din Roma, în apropiere de Vatican, scrie The Independent.

Deşi înregistrarea a apărut pe YouTube în aprilie, videoclipul devine viral abia acum, în aceeaşi săptămână în care sora Cristina Scuccia, câştigătoarea competiţiei "Vocea Italiei", a lansat un videoclip pentru propria versiune a melodiei "Like a Virgin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici