Una din trei relaţii sexuale încep pe internet

Una din trei relaţii sexuale încep pe internet, în Polonia, potrivit unui studiu realizat de Polpharma pe tema influenţei internetului asupra vieţii sexuale şi emoţionale a polonezilor, informează site-ul thenews.pl.

73 afișări
Imaginea articolului Una din trei relaţii sexuale încep pe internet

Una din trei relaţii sexuale încep pe internet

Potrivit studiului, deşi majoritatea respondenţilor (89%) declară că preferă relaţiile sexuale reale, mulţi (79%) admit că sexul virtual - sub forma pornografiei sau a chat-urilor pe teme sexuale - le oferă, de asemenea, satisfacţie.

Internetul a devenit, totodată, locul de unde cei mai mulţi adolescenţi polonezi obţin informaţii despre sex. Circa 84% dintre bărbaţi şi 75% dintre femei accesează internetul pentru a afla mai multe despre sex.

Polonezii care au probleme legate de viaţa sexuală - şi aproape două treimi admit că au astfel de neplăceri - discută de obicei cu prietenii şi foarte rar cu sexologi, ginecologi sau urologi.

Pe de altă parte, trei din cinci respondenţi au declarat că şi-au înşelat partenera, în timp ce 10% dintre polonezii care s-au caracterizat ca fiind heterosexuali, au declarat că au avut sentimente de natură erotică şi pentru persoane de acelaşi sex.

Majoritatea participanţilor la sondaj au declarat că sunt mulţumiţi de viaţa lor sexuală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici