Una dintre cele mai aşteptate campanii de Crăciun, anulată din motive necunoscute

  • Un proiect de Crăciun din SUA de 250 de mil. de dolari a fost anulat
  • Proiectul trebuia să promoveze importanţa vaccinării împotriva Covid-19
  • Voluntarii s-ar fi costumat în Moş Crăciun, Doamna Crăciun sau în Elfi
336 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele mai aşteptate campanii de Crăciun, anulată din motive necunoscute

Una dintre cele mai aşteptate campanii de Crăciun, anulată din motive necunoscute

Departamentul de Sănătate şi Servicii Umane (HSS) din SUA a propus un proiect în urmă cu câteva luni în valoare de 250 de milioane de dolari, scrie Business Insider.

Voluntarii din cadrul evenimentului trebuiau să se costumeze anul acesta în Moş Crăciun, Doamna Crăciun sau Elfi şi să promoveze importanţa vaccinării împotriva COVID-19. Aceştia ar fi beneficiat de vaccinare înaintea altor pacienţi.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Sănătate şi Servicii Umane a anunţat recent că această colaborare nu va mai avea loc. Nu se ştie însă din ce motive.

Interpreţii ar fi trebuit să aibă evenimente în 35 de oraşe americane şi aproape 100 de persoane voiau să fie Moş Crăciun.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici