Unii frizeri se laudă cu zeci de ani de experienţă, dar acest copil de şase ani are un talent înnăscut | VIDEO

Jiang Hongqi, un copil din China în vârstă de şase ani, are deja abilităţi de frizer. Un videoclip cu acesta circulă intens pe reţelele de socializare, iar oamenii sunt şocaţi de felul cum tunde.

1917 afișări
Imaginea articolului Unii frizeri se laudă cu zeci de ani de experienţă, dar acest copil de şase ani are un talent înnăscut | VIDEO

Unii frizeri se laudă cu zeci de ani de experienţă, dar el are un talent înnăscut | VIDEO

Copilul este asemenea unui frizer experimentat şi este capabil să copieze coafuri populare.

În videoclipul viral, băiatul din Suining, provincia Sichuan, poate fi văzut cum taie şi îndreaptă părul unei cliente, asemenea unui frizer profesionist. Băiatul a deprins aceste abilităţi de la părinţii lui, aceştia lucrând într-o frizerie. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici