Universal Studios: Franciza "Fast & Furious" va include încă trei filme. Unul dintre fraţii actorului Paul Walker a primit un rol

Franciza "Furios şi Iute/ Fast & Furious" va include încă trei filme, potrivit reprezentanţilor studiourilor Universal, care au dezminţit astfel zvonurile despre sfârşitul seriei, apărute după ce Paul Walker, care interpreta unul dintre personajele principale, a murit într-un accident de automobil.

1576 afișări
Imaginea articolului Universal Studios: Franciza "Fast & Furious" va include încă trei filme. Unul dintre fraţii actorului Paul Walker a primit un rol

Universal Studios: Franciza "Fast & Furious" va include încă trei filme

Donna Langley, preşedintele Universal Pictures, a declarat într-o conferinţă de presă că seria "Fast & Furious" va continua cu cel puţin trei filme, potrivit contactmusic.com.

"Noi credem că vor fi cel puţin trei", a declarat Langley despre viitorul francizei "Fast & Furious".

În ultima perioadă au apărut zvonuri despre sfârşitul francizei "Fast & Furious", multe dintre acestea fiind alimentate de faptul că actorul Paul Walker a murit, la sfârşitul anului 2013. Echipa de producţie a întâmpinat dificultăţi în a termina de filmat "Furios şi iute 7/ Fast & Furious 7", Paul Walker fiind unul dintre actorii principali ai seriei.

După decesul lui Paul Walker, care se afla într-un stadiu avansat al filmărilor pentru pelicula "Furios şi iute 7", studiourile Universal au decis să întrerupă producţia filmului, înainte de a rescrie scenariul şi de a încredinţa scenele de acţiune rămase fraţilor lui Walker, Caleb şi Cody.

La conferinţa de presă a fost menţionat şi numele lui Paul Walker, despre care Langley a spus că va fi întotdeauna considerat "o parte integrantă" a seriei "Fast & Furious".

"Paul este şi va fi întotdeauna o parte integrantă a poveştii. Dar sunt multe alte personaje minunate şi, de asemenea, este o oportunitate să introducem personaje noi", a declarat Langley.

Cody Walker, unul dintre fraţii mai tineri ai actorului Paul Walker, va juca în următoarele filme ale francizei "Furios şi iute", potrivit unor informaţii apărute anterior acestei conferinţe de presă.

Cody Walker i-a impresionat pe producătorii lungmetrajului "Fast & Furious 7", iar aceştia au decis să îl distribuie pe fratele mai tânăr al lui Paul Walker în viitoarele filme din această franciză de succes.

Cody, în vârstă de 25 de ani, a preluat rolul interpretat de fratele său, apărând ca o dublură a acestuia, pentru ca producătorii să poată să finalizeze mai multe scene importante din film.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, care citează o sursă, Cody va juca un rol principal în viitoarele filme "Furios şi iute".

"Personajul jucat de Paul Walker, Brian O'Conner, se va pensiona. În schimb, fratele lui mai tânăr se va alătura echipei. Desigur, Cody nu este un înlocuitor al lui Paul, însă producătorii au fost recunoscători după ce el a acceptat să îi ajute să termine filmul, iar Cody este o persoană plăcută şi încântătoare", a adăugat aceeaşi sursă.

Filmul "Fast & Furious 7" va fi lansat pe marile ecrane pe 3 aprilie 2015.

Paul Walker şi Roger Rodas, fost pilot de curse şi vechi prieten al actorului, au murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Filmele din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker şi Vin Diesel în rolurile principale, au obţinut încasări totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici