Untold: Peste 1.700 de persoane au primit asistenţă medicală în cele 4 zile de Festival, iar peste 1.200 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi piloţi au fost mobilizaţi pe perioada concertelor

Peste 1.700 de persoane au primit îngrijiri medicale în cele patru zile ale festivalului Untold care a avut loc la Cluj-Napoca, dintre care 44 au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare, mai multe decât numărul înregistrat anul trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1108 afișări
Imaginea articolului Untold: Peste 1.700 de persoane au primit asistenţă medicală în cele 4 zile de Festival, iar peste 1.200 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi piloţi au fost mobilizaţi pe perioada concertelor

Bilanţ la Untold. Peste 1.700 de persoane au primit asistenţă medicală în cele 4 zile de Festival, amenzi de 100.000 de lei, peste 1.200 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi piloţi au aplicat măsuri de ordine

Potrivit unui comunicat al structurilor clujene din subordinea MAI – IPJ, ISU, Jandarmenria, transmis, luni, amenzile aplicate pe durata festivalului se ridică la aproape 100.000 de lei.

„În domeniul situaţiilor de urgenţă, 1.716 persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală în spitalul mobil, în punctele fixe pentru prim-ajutor şi prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici, ce patrulează în toate locaţiile unde au loc activităţi ale festivalului. În 44 cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afecţiunile înregistrate în general au fost remediate pe loc. Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 92.937 lei şi 20 avertismente scrise”, se arată în documentul citat.

De asemenea, au fost înregistrate 45 sesizări privind săvârşirea unor fapte penale, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unităţilor de Parchet competente.

Asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică a implicat angrenarea a peste 1.200 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi piloţi ai Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca.

Anul trecut au avut nevoie de îngriji medicale un număr de 1.640 de persoane, din care 35 au fost transportate la spital.

Cea de-a treia ediţie a festivalului Untold s-a desfăşurat în Cluj-Napoca în perioada 3 – 6 august.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici