Unul dintre cel mai bine plătite top-modele din lume s-a căsătorit. Cine este mirele

Karlie Kloss, unul dintre cel mai bine plătite top-modele din lume, s-a căsătorit cu omul de afaceri Joshua Kushner, fratele ginerelui lui Donald Trump, joi, într-o ceremonie intimă organizată la New York, potrivit people.com.

1164 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cel mai bine plătite top-modele din lume s-a căsătorit. Cine este mirele

Unul dintre cel mai bine plătite top-modele din lume s-a căsătorit. Cine este mirele

Karlie Kloss şi Joshua Kushner, în vârstă de 33 de ani, frate al lui Jared Kushner - consilier al lui Donald Trump şi soţ al Ivankăi Trump -, s-au logodit în urmă cu trei luni, dar au o relaţie din 2012.

Kloss, în vârstă de 26 de ani, viitoare gazdă a emisiunii TV "Project Runway", a purtat la ceremonie o rochie de mireasă Christian Dior.

Anul trecut, top modelul american, care a lucrat pentru cele mai mari case de modă şi a defilat pentru Victoria's Secret în perioada 2011 - 2015, s-a situat pe locul al şaptelea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume, cu 9 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici