Uriah Heep revine în România pe 11 iunie, la Arenele Romane din Capitală. Ce preţuri au biletele la concert

Uriah Heep, una dintre cele mai populare formaţii hard rock de la începutul anilor '70, revine în România cu un concert care va avea loc pe 11 iunie, de la ora 20.00, la Arenele Romane din Capitală, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

398 afișări
Imaginea articolului Uriah Heep revine în România pe 11 iunie, la Arenele Romane din Capitală. Ce preţuri au biletele la concert

Uriah Heep revine în România pe 11 iunie, la Arenele Romane din Capitală (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Timp de două ore, fanii vor putea reasculta melodii devenite clasice precum "Lady in Black", "July Morning" "Gipsy" şi "Easy Livin", dar şi piese desprinse din cele mai recente apariţii discografice ale trupei.

Deşi istoricul Uriah Heep este unul extrem de zbuciumat, cu numeroase schimbări în rândul soliştilor, basiştilor şi toboşarilor, muzica acestora cucereşte şi în prezent publicul din întreaga lume, chiar şi după 43 de ani de activitate artistică.

Uriah Heep a cântat pentru prima oară în Bucureşti în 1992 şi a revenit zece ani mai târziu. În august 2006, britanicii au susţinut un spectacol la Arad, cu ocazia Zilelor Oraşului, iar în octombrie 2007 au cântat la Bucureşti.

În 2002, rockerii au avut o colaborare de bun augur cu formaţia românească Iris, la coverul "Lady in Black".

Biletele pentru concertul de la Bucureşti al trupei Uriah Heep au fost puse în vânzare la preţuri variabile, în funcţie de categoria de loc: categoria a III-a - 50 de lei, categoria a II-a - 70 de lei şi categoria I - 100 de lei. Biletele sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, magazinele EuroGsm, la sediul din str. Moise Nicoară nr.18, în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici